Adlibris

https://www.adlibris.com/fi

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Apu 1978



Kari Ylianttila

Seija Paakkola 

Tii Heilimo 

Tapio Räisänen 

Gregg Henry 

Farrah Fawcett-Majors 

John Travolta 

Eini Orajärvi

Baccara Maria

Baccara Mayte

Teddy 

Fonzie 

Bonnie Tyler

Olivia Newton-John 

3 kommenttia:

  1. Moikka! Hieno kokoelma. Toiset keräilevät paperinukkeja, toiset jotain... muuta. Itse kerään Apu-lehden Taika-Jimejä. Aika usein hankkimastani 70-luvun Avusta puuttuu paperinukke, ja sen toisella puolella ollut Taika-Jim. Erityisen paljon kismittää Apu 50/78. Tosin en muista, mikä paperinukke siinä oli. Löytyisikö sinulta sellainen ja olisiko siitä mahdollista saada isokokoinen skanni (800dpi)? Myös muut paperinukkien taustapuolella olleet Jimit luonnollisesti kiinnostaisivat. Vastalahjaksi voisin ihan postittaa sinulle joitakin irtileikkaamiani Avun paperinukkeja. Janne (janneseponpoika(a)gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, että huomasin tämän vasta puolen vuoden viiveellä?!?! Nyt täytyykin turvautua Tähdet arkilla kirjaan ja kurkata sieltä, mikä paperinukke on ollut tuolloin kyseessä. Skannata mä voin sulle sen, mutta eos osaanko isokokoista skannausta tehdä. Ihan vaan peruskokoisen. Mielenkiintoinen harrastus sulla.

      Poista
    2. Joo se on tuon Olivia Newton-Johnin toisella puolella. Yritän saada tällä viikolla - jos en jo tänään - sulle sen skannattua.

      Poista

Paperinukkejen säilytystä vol 2

Olen kerännyt paperinukkeja yli 10 vuotta. Paperinukkeja onkin ehtinyt kertymään melkolailla paljon, joten on ihan paikallaan näyttää, missä...